EjendomsWatch

ATP Ejendomme bliver partner i proptech-virksomhed

Partnerskabet med den nystartede organisation Proptech Denmark er en del af en fastlagt strategi i ATP Ejendomme, lyder det.

Foto: PR / ATP

ATP Ejendomme er trådt ind som partner i Proptech Denmark, en medlemsorganisation, der har som formål at styrke samarbejdet mellem etablerede selskaber og iværksættere i ejendomsbranchen.

Det oplyser ATP Ejendomme i en pressemeddelelse torsdag.

Partnerskabet, der giver ATP Ejendomme en plads blandt de i alt 77 stiftende medlemmer, er et led i ATP Ejendommes strategi om at medvirke til udviklingen af ny teknologi, nye samarbejdsformer og forretningsmodeller i ejendomsbranchen.

"Som partner i Proptech Denmark kan vi suge ny viden og inspiration til os både fra etablerede virksomheder og iværksættere. Samtidig er vi med til at styrke den store underskov af nye og innovative virksomheder, som udvikler løsninger til ejendomsbranchen med potentiale til at gøre processerne både smartere, hurtigere og billigere via digitalisering," udtaler Peter Hebin Bruun, chef for ESG (miljø, sociale forhold og god selskabsledelse), i meddelelsen.

Ifølge ATP Ejendomme kan et samarbejde som det med Proptech Denmark bidrage til blandt andet øget bæredygtighed, nye værktøjer til styring af byggeprocesser og digitaliserede kontorfællesskaber.

"ATP Ejendomme er en stor spiller og har en betydningsfuld rolle i ejendomsbranchen og kan derfor være med til både at præge og sætte skub i udviklingen," udtaler Nadim Stub, adm. direktør i Proptech Denmark.

ATP Ejendomme gør ikke nok for bæredygtighed – endnu

Oxford-professor: Proptech 3.0 er på vej – det er konsolidering også

Proptech Denmark lander aftale med Realkredit Danmark

Det digitale økosystem er ved at blive hverdag for ejendomsbranchen

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier