EjendomsWatch

Ny Aarhus-rådmand fik færre stemmer end partifæller: "Alle er glade"

De Konservatives nye politiske leder og kommende rådmand i Aarhus, Nicolaj Bang, fik ikke nok stemmer til en plads i byrådet, men partiforeningen mener, at han er den bedste frontfigur.

Nicolaj Bang er ny politisk leder for De Konservative i Aarhus Byråd og skal også afløse Steen Stavnsbo som rådmand for Teknik og Miljø. | Foto: PR

De 868 stemmer ved kommunalvalget i november 2021 var for få til at sikre Nicolaj Bang en taburet i Aarhus Byråd. Trods en valgsejr til De Konservative, som sikrede sig fem mandater til byrådet mod tidligere et enkelt, blev der lige præcis ikke plads til ham, da han blev overgået af fem andre kandidater.

Alligevel kan Nicolaj Bang i dag – under ni måneder senere – kalde sig ny leder for De Konservative og se frem til at blive byrådsmedlem og overtage partiets rådmandspost i stedet for Steen Stavnsbo, som har meddelt, at han med udgangen af august stopper i politik af hensyn til sit helbred.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

ATP får hak i tuden af Finanstilsynet

Pensionsselskabet får påtale for ikke at have haft et betryggende grundlag til at måle risiko. Tilsynet peger bl.a. på værdiansættelsen af ejendomme.

Briefing uge 38: Håndslag på huslejeloft

Det flittigt diskuterede huslejeloft blev i denne uge vedtaget, og det får konsekvenser for branchen, mener flere aktører. Samtidig faldt to trecifrede millionhandler på plads i lighed med en personlig konkurs samt anklager om monopollignende tilstande. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier