Restauranter utilfredse med hjælpepakke: "En halv løsning på en hel udfordring"

Hjælpepakken til restaurationsbranchen, der blev fremlagt sent søndag aften af erhvervsminister Simon Kollerup, er ifølge branchedirektør ikke tilstrækkelig. Han peger i stedet på momslettelser.
Madklubben i København. | Foto: Gregers Tycho/Ritzau Scanpix
Madklubben i København. | Foto: Gregers Tycho/Ritzau Scanpix
AF CHRISTIAN BUNDGAARD

Sent søndag aften blev regeringen og en række partier enige om en ny hjælpepakke til restaurationsbranchen, som for tiden er ramt af restriktioner på grund af den tiltagende coronasmitte.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også