EjendomsWatch

ABF-direktør: Ministers udspil til boligindgreb imødekom andelsboliger fint

De Radikales krav for et indgreb mod ejendomsspekulanter er til fulde blevet mødt af boligministeren, men alligevel ville partiet ikke være med til at lave en aftale, siger direktør i Andelsboligforeningernes Fællesrepræsentation (ABF). Han er uforstående over for forløbet. Partiets beslutning møder hård kritik fra andre partier.

Direktør for Andelsboligforeningernes Fællesrepræsentation (ABF) Jan Hansen. | Foto: Niels Hougaard

Det var et krav fra bl.a. Det Radikale Venstres boligordfører Jens Rohde, at andelsforeninger ikke måtte blive ramt med regeringens varslede indgreb mod kortsigtede ejendomsinvestorer på det danske lejeboligmarked.

Men kravet blev faktisk imødekommet, siger Jan Hansen, direktør for Andelsboligforeningernes Fællesrepræsentation (ABF), til EjendomsWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier