EjendomsWatch

Minister begræder kuldsejlet boligindgreb: "Jeg er superærgerlig over det"

Det er en ærgerlig boligminister Kaare Dybvad Bek (S), der onsdag må konkludere, at han ikke har kunnet samle politisk flertal for et indgreb mod kortsigtede ejendomsinvestorer. Han har ikke tænkt sig at påvirke indholdet af et alternativt udspil fra De Radikale og Folketingets borgerlige partier.

En slukøret boligminister Kaare Dybvad Bek (S), der onsdag måtte konstatere, at de politiske forhandlinger om at ændre boligreguleringsloven er brudt sammen. | Foto: Martin Sylvest / Ritzau Scanpix

Onsdag er en dårlig dag på kontoret for boligminister Kaare Dybvad Bek (S), der efter flere måneders forhandlinger må opgive at finde et flertal bag at ændre boligreguleringsloven, det såkaldte Blackstone-indgreb.

"Jeg er superærgerlig over det," siger han onsdag ved et doorstep for medierne i Transport- og Bygningsministeriet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier