EjendomsWatch

Boligindgreb nærmer sig: Ejendomdanmark skyder SF-idé om afkastloft ned

Det vil være helt uforsvarligt at lægge loft over, hvor meget en investor kan tjene på sin ejendom, mener Ejendomdanmark. Det sker efter, at SF har talt varmt for ideen i stedet for den omdiskuterede karensperiode, som flere og flere partier ikke vil være med til. Et loft vil fjerne incitamentet til at investere, lyder det.

Jannick Nytoft, adm. direktør i Ejendomdanmark. | Foto: PR/Ejendomdanmark

Mens regeringen ser ud til at måtte give køb på sit ønske om en syvårig karensperiode i boligreguleringsloven, formilder det mulige alternativ – et afkastloft – på ingen måde Ejendomdanmark, der er talerør for investorer og administratorer af fast ejendom.

Over for EjendomsWatch reagerer organisationen på, at SF's boligordfører Kirsten Normann Andersen mandag erklærede sig parat til at skrotte ideen om en karensperiode – inden gennemgribende, såkaldte 5-2-renoveringer kan sættes i gang – hvis partiet får noget til gengæld.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier