Navnespalten | Kort nyt om mennesker

Seks jobskifter optræder i denne uges spalte med navnenyheder i EjendomsWatch Mennesker.
AF REDAKTIONEN

● Stadsarkitekt i Gladsaxe Kommune og tidligere også i København Kommune, Tina Saabye, skifter til et job som direktør i Dansk Byplanlaboratorium, der er et forum for byudviklere. Hun afløser Helle Højgaard Jensen, der efter 17 år stopper.

● Udvikleren Oskar Group har ansat Helle Kramer som ny udlejningschef, efter at hun efter 19 år fik et ”los i røven” hos Colliers, som hun udtrykker det på Linkedin.

Aarhus-baserede Clemens Advokatfirma, der har fast ejendom blandt sine specialer, gør partner Lene Lausen til ny direktør som led i et generationsskifte efter Erik Hollensen, der har været en del af firmaet siden 2008, skriver AdvokatWatch.

● Bygherrerådgiveren Afry har pr. 1. februar ansat hidtidig projektchef hos Newsec Hans Blinkilde som ny projekt- og markedschef med et mål om at styrke virksomhedens position i Greater Copenhagen.

● Den globale ejendomsinvestor Nuveen har ansat Randy Giraldo som øverste chef for Europa. Han kommer med 25 år erfaring, senest som ledende porteføljemanager hos den amerikanske ejer, TIAA, oplyser virksomheden.

Nyt om navne? Skriv til mail@ejendomswatch.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også