Navnespalten | Kort nyt om mennesker

Nye ansigter hos Thylander, MT Højgaard, Alecta og Focus Advokater er blandt navnene i EjendomsWatch Menneskers faste spalte om bl.a. jobskift, udnævnelser og jubilæer.
AF REDAKTIONEN

Thylander oplyser at have ansat Christian Tinggaard som senior manager med ansvar for finansiering og risikostyring. Han kommer med erfaring fra Plesner og senest Nrep.

Henrik Gade Jepsen, der gennem fem år var investeringsdirektør i ATP og efterfølgende chef for asset management i Danske Bank, skifter 1. december til et job som investeringsdirektør (CIO) i Sveriges største pensionsselskab Alecta, skriver AMWatch.

MT Højgaard Projektudvikling har pr. 1. januar ansat udviklingsdirektør hos Bonava Johnny Sørensen som projektudviklingsdirektør. Han har over 40 års erfaring med ejendomme og er uddannet ejendomsmægler og civiløkonom.

Katja Lyng Kolenda er pr. 1. november ansat som advokatfuldmægtig i Focus Advokaters afdeling for fast ejendom i Odense. Hun kommer fra en stilling som jurist i Voldgiftsnævnet for Bygge- og Anlægsvirksomhed.

Jan Bo Hjemberg er ny markedsdirektør i rådgiveren Norconsult, hvortil han skifter fra Sweco.

Himmerland Boligforening har ansat 42-årige Claus Bjørton som vicedirektør pr. 16. januar 2023. Han vender dermed tilbage fra en stilling som kundechef i KAB, eftersom han fra 2007-2015 var specialkonsulent i den nordjyske boligforening.

● Bygherrerådgiveren Sweco har pr. 1. december ansat Lotte Kragelund som kommunikationsdirektør efter over 20 år hos selskaber som Velux og Arla.

Nyt om navne? Skriv til mail@ejendomswatch.dk.

EjendomsWatch udvider med endnu mere stof til sine trofaste læsere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også