EjendomsWatch

500 bygninger i forsvaret skal serviceres af ISS

Seksårig aftale med forsvaret har en værdi af tre mia. kr. og er den hidtil største af sin slags.

Foto: Forsvarets Ejendomsstyrelse/PR

ISS og Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse (FES) har indgået en seksårig partnerskabsaftale på facility management, oplyser ISS i en meddelelse.

"Aftalen har en samlet kontraktværdi på omkring tre mia. kr. og omfatter ni serviceområder blandt andet bygningsvedligehold, forplejning og servicering af tekniske installationer på over 500 etablissementer i Danmark," oplyser ISS og tilføjer, at aftalen er Danmarks hidtil største offentlige facility management-aftale.

Der er mulighed for tre års forlængelse af kontrakten.

ISS har siden 2014 serviceret forsvaret i Vestdanmark og kan således trække på denne erfaring i forbindelse med den nye aftale, hvor ISS blandt andet byder velkommen til 400 nye kolleger.

Aftalens ni serviceområder omfatter rengøring, forplejning, arealpleje af bygninger og belægninger, affaldshåndtering, tekniske installationer, intern service, skyde- og øvelsesområder samt brandberedskab.

ISS frasælger ejendomsadministration i Sverige

ISS køber arkitektfirma med fokus på design af arbejdspladser 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier