EjendomsWatch

500 bygninger i forsvaret skal serviceres af ISS

Seksårig aftale med forsvaret har en værdi af tre mia. kr. og er den hidtil største af sin slags.

Foto: Forsvarets Ejendomsstyrelse/PR

ISS og Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse (FES) har indgået en seksårig partnerskabsaftale på facility management, oplyser ISS i en meddelelse.

"Aftalen har en samlet kontraktværdi på omkring tre mia. kr. og omfatter ni serviceområder blandt andet bygningsvedligehold, forplejning og servicering af tekniske installationer på over 500 etablissementer i Danmark," oplyser ISS og tilføjer, at aftalen er Danmarks hidtil største offentlige facility management-aftale.

Der er mulighed for tre års forlængelse af kontrakten.

ISS har siden 2014 serviceret forsvaret i Vestdanmark og kan således trække på denne erfaring i forbindelse med den nye aftale, hvor ISS blandt andet byder velkommen til 400 nye kolleger.

Aftalens ni serviceområder omfatter rengøring, forplejning, arealpleje af bygninger og belægninger, affaldshåndtering, tekniske installationer, intern service, skyde- og øvelsesområder samt brandberedskab.

ISS frasælger ejendomsadministration i Sverige

ISS køber arkitektfirma med fokus på design af arbejdspladser 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 32: Hvad er god service?

Branchen for ejendomsservice viste igen, at dens store akilleshæl er indtjeningen, mens resten af Danmark diskuterede, om udlejere har ret til at hæve huslejen, når inflationen stiger. Ugens overflyvning af de største historier på EjendomsWatch er klar.

Klumme: Forkast ny lov om andelsboliger

Den nuværende vilkårlighed i valuarvurderinger af andelsboliger vil fortsætte, hvis regeringens forslag om at ændre andelsboligloven, bliver til virkelighed, lyder det fra valuar Lars Wismann i denne klumme.

Jury på plads til Årets Ejendomsvirksomhed

EJENDOM2022: Erfarne navne fra ejendomsbranchen skal finde de bedst kvalificerede bud på vinderne af tre nye branchepriser, som uddeles på topmødet Ejendom2022 til november. Først skal EjendomsWatchs læsere og andre interesserede dog indstillle mulige kandidater.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier