ISS køber arkitektfirma med fokus på design af arbejdspladser

Signal Arkitekter med 30 ansatte er fremover en del af ISS, oplyser parterne.
Foto: PR
Foto: PR

Servicekoncernen ISS overtager den danske arkitektvirksomhed Signal Arkitekter, der også har aktiviteter i Norge, meddeler parterne i en fælles pressemeddelelse.

Signal omsætter for omkring 30 mio. kr. årligt og har ca. 30 ansatte, fremgår det.

"Vi har arbejdet med Signal i en årrække. Gennem dette partnerskab har vi set, hvor stor værdi en arbejdsplads kan have, hvis der er tænkt i pladsoptimering, funktionalitet og kreativitet, og der samtidig leveres services af høj kvalitet til brugerne," siger Martin Gaarn Thomsen, koncerndriftsdirektør (COO), i ISS, i meddelelsen.

Signal råder over en unik database med brugererfaringer, der dokumenterer sammenhængen mellem design af rum og menneskers performance, og har bl.a. sine kunder haft ISS på listen, hvor selskabets hovedsæde i er indrettet efter råd fra Signal.

"Integrationen med ISS vil gøre det muligt for os at videreudvikle den strategiske forbindelse mellem medarbejdernes effektivitet og design af arbejdspladser og rum generelt," lyder det fra Gitte Andersen, direktør og hidtidig medejer af Signal Arkitekter, i meddelelsen.

Parterne oplyser ikke købsprisen.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også