EjendomsWatch

32 nye butikker på vej i Rødovre Centrum

Når butikscentret torsdag indvier 17 nye butikker og 550 ekstra parkeringspladser, er det kun første etape af seneste udvidelse.

Foto: PR

Det ekspansionsivrige og familieejede Rødovre Centrum slår torsdag dørene op til landets største Matas-forretning, når centrets nyeste afdeling med 17 butikker, Krystallen, indvies.

"Inden for vores verden betyder størrelsen noget, idet et godt sammensat og bredt butiksmix i kombination med en masse andre hverdagsfunktioner og serviceudbud er en af nøglerne til succes," siger Jesper Andreasen, direktør i A/S Rødovre Centrum, i en pressemeddelelse.

I løbet af de kommende 8-10 måneder vil yderligere omkring 15 nye butikker komme til, hvorved Rødovre Centrum runder 160 butikker og dermed bliver Danmarks største butikscenter, målt på antal butikker.

En helt ny funktion, som endnu ikke er set i danske shoppingcentre, er et nyt "click & collect"-område. Efter at have købt noget på nettet, så vil man kunne afhente varen i Rødovre Centrum, prøve den af og returnere den med det samme, såfremt varen ikke falder i smag.

Rødovre Centrum åbnede tilbage i 1966 og løfter med udvidelsen det årlige antal besøgende fra ca. 8,4 mio. årligt til ca. 8,8 mio. Butikkerne i centret ventes at omsætte for ca. 2,4 mia. kr.

Familieejet storcenter lander rekordresultat

Udvidet københavnsk storcenter melder næsten udsolgt

Københavnsk storcenter med tantebestyrelse skovler penge ind 

Mere fra EjendomsWatch

Kaserne solgt til pengemænd fra Dubai – udlandsdansker spøger stadig

Tidligere militærkaserne i Nordsjælland er blevet solgt for et tocifret millionbeløb til udenlandske investorer. Udlandsdansker, der længe har forsøgt at overtage ejendommen, spiller stadig en rolle. Kurator i konkursboet, der sælger, varsler erstatningssag på baggrund af tidligere mislykkede handler.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier