EjendomsWatch

Usikkerhed om storstilede hotelplaner i Esbjerg

Et nyt, 50 meter højt hotel midt i Esbjerg, der også hænger sammen med opførelsen af et p-hus, er trods lokalplan og kommunal velvilje ikke kommet i gang. Politikere efterlyser action.

Foto: PR-illustration

En af de mest markante nybyggerier i Esbjerg, et 50 meter højt Hotel Esbjerg City med 100 værelser, lader vente på sig, og det skaber også usikkerhed om et nyt p-hus i tilknytning til hotellet, skriver Jydskevestkysten.

I oktober sidste år banede en kommuneplanændring og en lokalplan ellers vej for byggeriet, og kommunen afsatte penge til at bygge et 400 pladser stort parkeringshus tæt på hotellet.

Idémændene bag hotellet, Peter Petersen, ejer af Hjerting Badehotel, og den lokale erhvervsmand Erik Bank Lauridsen, giver over for avisen udtryk for, at de stadig tror på projektet, men Peter Petersen siger:

"Selvfølgelig tror vi på det, ellers arbejder man jo ikke videre. Men jeg har ikke noget nyt. Vi skal nok meddele det – både hvis det bliver, og hvis det ikke bliver."

To byrådspolitikere kræver nu et klart svar om planerne og erklærer sig parate til at skrotte p-huset.

Esbjergs butikker holder kadencen trods nyt shoppingcenter

Lokal industrikoncern tjener godt på Esbjerg-ejendomme

Esbjerg gør klar til højhusbyggerier

Hotelinvestorer nøler med 50 meter højt Esbjerg-projekt  

Mere fra EjendomsWatch

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier