EjendomsWatch

MT Højgaard skal bistå med at opføre nyt Ikea i København

Entreprenørkoncernen bliver tildelt en afgrænset del af projektet med at få det kommende Ikea-varehus gjort til virkelighed.

Foto: Dorte Mandrup Arkitekter/Luxigon

Den danske bygge- og anlægsvirksomhed MT Højgaard skal udføre projektafklaringsfasen til det kommende Ikea-varehus ved Dybbølsbro Station på Vesterbro i København.

Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

"Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang med næste fase og ser frem til et spændende samarbejde med MT Højgaard om at skabe et unikt Ikea-varehus i hjertet af København," siger Anders Lyhne Nordtorp, der er ejendoms- og ekspansionschef i Ikea Danmark.

Varehuset, der ventes at åbne inden for de næste par år, bliver det første i en storby og bliver 37.000 kvm stort fordelt på tre etager. Projektafklaringsfasen løber frem til marts 2018, hvorefter den resterende del af opførelsen begynder.

Bygherre beskylder MT Højgaard for at tale usandt

Medie: Luksusbyggeri påfører MT Højgaard tab på op mod 200 mio. kr.

MT Højgaard fortsat langt fra sine mål

MT Højgaard-chef: Vi har mange sunde projekter på vej 

Mere fra EjendomsWatch

Mandagens konkurser fra Statstidende

Firmaer inden for ejendomsservice, byggeri og detailhandel er blandt de i alt 65 konkurser og to forslag til rekonstruktion, som optræder på dagens liste. Endelig er tidligere ejendomshandler Hanne Nørrisgaard ikke længere under rekonstruktion. Listen leveres af Statstidende.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier