EjendomsWatch

Nyt projekt giver udfordret Difko håb

Det første nye projekt i syv år skal vende den negative udvikling hos Difko, hvis omsætning er stærkt faldende, skriver medie.

Investerings- og administrationsselskabet Difko taber 10 mio. kr. på fortidens spøgelser. Underskuddet udhuler igen egenkapitalen, men selskabets første udbudte projekt i syv år giver håb.

Det skriver Børsen.

Difkos egenkapital er igen gået i negativ, viser nyt regnskab. Egenkapitalen er blevet udhulet af nedskrivninger på en ejendom i Frederikshavn, omstruktureringer i koncernen og af et gyldent håndtryk til selskabets fratrådte direktør.

Regnskabet viser desuden, at omsætningen for femte år i træk er stærkt faldende. Siden finanskrisen har selskabet været hårdt udfordret. Dog ser selskabets nytiltrådte direktør positivt på fremtiden.

"Difko har haft det svært. Vi har kun gået på et ben i mange år, men nu skal vi til at gå på to ben," udtaler Carsten Lykke, der er selskabets administrerende direktør.

Selskabet har netop igangsat det første projekt i syv år, der omfatter boligbyggeri med 40 lejligheder i Aarhus.

Ny direktør vil revitalisere Difko med nye ejendomsprojekter  

Mere fra EjendomsWatch

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier