EjendomsWatch

Stifter sætter sig for bordenden i arkitektfirma

Stifteren indtager formandsstolen, efter at tidligere mand på posten har trukket sig. Ingen dramatik på færde, siger direktør.

Per Laustsen, stifter og ny bestyrelsesformand hos Årstiderne Arkitekter. | Foto: PR

Per Laustsen, en af stifterne af Årstiderne Arkitekterne, indtager posten som bestyrelsesformand for arkitektvirksomheden, idet Henrik Andersen har trukket sig. Det skriver Licitationen.

En intern rokade samt et nyt bestyrelsesmedlem, der kommer udefra, gør, at Per Laustsen nu selv sætter sig på formandsposten for en periode.

"Der er ingen dramatik i det, da vi med års mellemrum laver lidt rokeringer. Vi har jo normalt et bestyrelsesmedlem udefra, og han har været formand til nu. Men da det nye eksterne medlem lige skal lære virksomheden at kende, så er det naturligt, at stifteren Per Laustsen sætter sig i formandsstolen," siger Torben Klausen, adm. direktør i arkitektvirksomheden, til Licitationen.

De tiltrådte i bestyrelsen er Anders Kærsgaard, Søren Peter Wendt Larsen og Sven Jonas Snickert.

Årstiderne Arkitekter får ny direktør

"Nu har vi et springbræt til at komme videre"

Solid fremgang hos Årstiderne Arkitekter

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier