EjendomsWatch

Stifter sætter sig for bordenden i arkitektfirma

Stifteren indtager formandsstolen, efter at tidligere mand på posten har trukket sig. Ingen dramatik på færde, siger direktør.

Per Laustsen, stifter og ny bestyrelsesformand hos Årstiderne Arkitekter. | Foto: PR

Per Laustsen, en af stifterne af Årstiderne Arkitekterne, indtager posten som bestyrelsesformand for arkitektvirksomheden, idet Henrik Andersen har trukket sig. Det skriver Licitationen.

En intern rokade samt et nyt bestyrelsesmedlem, der kommer udefra, gør, at Per Laustsen nu selv sætter sig på formandsposten for en periode.

"Der er ingen dramatik i det, da vi med års mellemrum laver lidt rokeringer. Vi har jo normalt et bestyrelsesmedlem udefra, og han har været formand til nu. Men da det nye eksterne medlem lige skal lære virksomheden at kende, så er det naturligt, at stifteren Per Laustsen sætter sig i formandsstolen," siger Torben Klausen, adm. direktør i arkitektvirksomheden, til Licitationen.

De tiltrådte i bestyrelsen er Anders Kærsgaard, Søren Peter Wendt Larsen og Sven Jonas Snickert.

Årstiderne Arkitekter får ny direktør

"Nu har vi et springbræt til at komme videre"

Solid fremgang hos Årstiderne Arkitekter

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier