EjendomsWatch

Danske arkitekter skal udvikle Göteborg Havn over 15 år

Et dansk arkitektfirma skal over de kommende 15 år udvikle byrummet omkring en række midlertidige bygninger på havnen i Göteborg. En stor opgave, lyder det fra firmaet til EjendomsWatch.

Foto: Colourbox

Den danske landskabsarkitekt SLA har vundet en opgave, hvor firmaet over de kommende 15 år skal udvikle et midlertidigt byrum i Göteborgs frihavn som et led i en større udvikling af Göteborg. Det skriver SLA i en pressemeddelelse.

Opgaven består i løbende at udvikle i alt 100.000 kvm byrum omkring en række midlertidige ungdomsboliger, boliger til flytninger og erhvervsejendomme. SLA vandt opgaven foran 14 andre arkitekt-teams og skal stå i spidsen for et team, der også tæller svenske Tell Arkitekter og spanske Selgascano, der skal stå for bygningerne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier