EjendomsWatch

Sadolin & Albæk: Attraktive boligejendomme er stensikre investeringer

Landets største erhvervsmægler vover pelsen og betegner visse typer ejendomme som investeringer, der ikke kan gå galt. Udsigt til rekordår for handler i hovedstaden i 2016.

Foto: Torben Stroyer/Polfoto

Erhvervsmægleren Sadolin & Albæk forudser et rekordår for handler med investeringsejendomme i hovedstaden. Samtidig mener man at have fundet den helt sikre investering, hvor afkastet er højere, end risikoen tilsiger, fremgår det af en ny kvartalsanalyse, som offentliggøres onsdag. Her er konklusionen klar:

"Investeringer i boliger med omkostningsbestemt leje på attraktive beliggenheder kan ikke gå galt. Risikoen er lille, og 'worst case' er ganske attraktiv i forhold til andre investeringsmuligheder," hedder det i analysen, der med henvisning til centralbankernes rentepolitikker heller ikke tøver med at slå fast, at "ejendomspriserne bestemt ikke er for høje".

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Københavnske City Apartment indtager med tocifret millionopkøb førstepladsen på dagens liste med 11 transaktioner. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Mogens de Linde nærmer sig mursten for 4 milliarder

Byggeselskab Mogens de Linde gik frem på driften i 2021, mens der blev barberet omkring en fjerdedel af top- såvel som bundlinje. Værdiopskrivninger sætter igen i år et markant aftryk på regnskabet fra det aarhusianske ejendomskoryfæ, der netop har sammensat en ny ledelse.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier