EjendomsWatch

Sadolin & Albæk: Attraktive boligejendomme er stensikre investeringer

Landets største erhvervsmægler vover pelsen og betegner visse typer ejendomme som investeringer, der ikke kan gå galt. Udsigt til rekordår for handler i hovedstaden i 2016.

Foto: Torben Stroyer/Polfoto

Erhvervsmægleren Sadolin & Albæk forudser et rekordår for handler med investeringsejendomme i hovedstaden. Samtidig mener man at have fundet den helt sikre investering, hvor afkastet er højere, end risikoen tilsiger, fremgår det af en ny kvartalsanalyse, som offentliggøres onsdag. Her er konklusionen klar:

"Investeringer i boliger med omkostningsbestemt leje på attraktive beliggenheder kan ikke gå galt. Risikoen er lille, og 'worst case' er ganske attraktiv i forhold til andre investeringsmuligheder," hedder det i analysen, der med henvisning til centralbankernes rentepolitikker heller ikke tøver med at slå fast, at "ejendomspriserne bestemt ikke er for høje".

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier