EjendomsWatch

FSB savner et opgør med fordyrende udbudsregler

I en tid, hvor den almene boligsektor skal effektivisere for halvanden mia. kr., er der penge at hente, hvis sektoren kunne slippe for at sende nybyggeri i udbud, præcis som private bygherrer kan, mener adm. direktør for FSB, Bjarne Larsson. Hos AAB peger man på andre greb.

Bjarne Larsson, adm. direktør i det almene boligselskab FSB.

"Et ægte Københavner-selskab." Sådan betegner Bjarne Larsson, adm. direktør i FSB, det almene boligselskab, han står i spidsen for, og som med rødder tilbage til 1933 har til huse centralt i København på Rådhuspladsen nr. 59.

Indgangspartiet i den gamle bygning leder ind til receptionen og en etages gang oppe af den brede trappe har Bjarne Larsson kontor med udsigt til Regnbuepladsen ved Vester Voldgade. Pop art med lilla og gule farver pryder væggene, og hvert kvarter minder lydtæppet om, hvor i byen FSB har kontor, skulle man være i tvivl.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier