EjendomsWatch

BL: Vigtigt med konstruktiv fokus på de udsatte boligområder

Interesse- og brancheorganisationen roser den nytiltrådte transport-, bygnings- boligministers tilgang til at løse problemerne i de boligområder, der befinder sig på ministeriets såkaldte ghettoliste.

Bent Madsen, adm. direktør i BL – Danmarks Almene Boliger. | Foto: PR

Transport-, Bygnings- og Boligministeriet har i dag offentliggjort en ny liste over udsatte boligområder. Antallet af boligområder på listen er uforandret 25. Fire nye områder er på listen, mens fire er røget ud af listen.

"Grundlæggende er vi stadig kede af, at vi hvert år den 1. december i kalendergave får sat et stempel på en række boligområder. Det gør det bestemt ikke nemmere for de pågældende områder. Når det så er sagt, så er det meget positivt, at vores ny minister i forbindelse med offentliggørelsen af listen har et konstruktivt fokus på, hvad der er lykkedes i de boligsociale indsatser, og på hvor der er behov for en styrket indsats," siger Bent Madsen, adm. direktør i BL – Danmarks Almene Boliger i en pressemeddelelse.

Bent Madsen peger på, at transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen (LA) blandt andet nævner uddannelsesområdet som et indsatsområde:

"Det falder helt i tråd med de tanker, som var i regeringsgrundlaget, som blev præsenteret forleden, hvor man vil styrke folkeskolen, så flere kan komme i gang med en ungdomsuddannelse. Og det mener vi også i BL, er den rigtige vej at gå. Så det vil jeg gerne kvittere for," siger Bent Madsen.

25 udsatte boligområder på årets ghettoliste

Åbner nyt hostel midt i ghetto

Projekt til 900 mio. kr. skal gøre udsat boligområde populært

Mere fra EjendomsWatch

Ny metrodirektør vil skabe rammerne for det gode liv i København

Carsten Riis motiveres af, at hans arbejde har betydning for mange mennesker nu og i fremtiden. ”Vi har faktisk været med til at løse en samfundsmæssig udfordring, men på en måde så København bliver en bedre by,” siger den nye metrodirektør i et interview med MobilityWatch.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier