EjendomsWatch

Lego-arvings ejendomsselskab går konkurs

Lego-milliardæren Anders Kirk Johansen er uforstående og overrasket over, at det ejendomsselskab, som han er medejer af, er gået konkurs. Årsagen er, at man løb for stor en risiko, forklarer stifter.

Foto: Rasmus Baaner/Polfoto

Ejendomsfirmaet Inter Gruppen er gået konkurs, og dermed må Lego-milliardæren Anders Kirk Johansen se sin investering på millioner i selskabet forsvinde. Det skriver Børsen.

I alt ejede Anders Kirk Johansen 15 pct. af virksomheden, der for en uge siden indgav en konkursbegæring til skifteretten i Herning. Men oldebarnet til grundlæggeren af Lego skriver i en mail til avisen, at han er ganske uforstående og uvidende om årsagen til konkursen.

"Det er både trist og ærgerligt, hvordan det kan gå så galt for et ellers veldrevet selskab," skriver Anders Kirk Johansen til avisen.

Ifølge Michael A. Christensen, der er stifter og ejer af Inter Gruppen, skyldes konkursen, at man har gabt over for meget. Et ønske om at vokse hurtigt gjorde, at selskabet knækkede nakken på tre sjællandske projekter, da man ikke havde kapitalen til at tage risikoen. Dertil kommer ifølge Michael A. Christensen en manglende vilje til at samarbejde hos specielt en af selskabets banker. 

Lego-pengetank vokser med 75 pct.

Lego-arving investerer i Vejle med PFA som partner

Lego-arving planter penge i Vejle-ejendom

Gods trækker Lego-arvings selskab i minus 

Mere fra EjendomsWatch

Kaserne solgt til pengemænd fra Dubai – udlandsdansker spøger stadig

Tidligere militærkaserne i Nordsjælland er blevet solgt for et tocifret millionbeløb til udenlandske investorer. Udlandsdansker, der længe har forsøgt at overtage ejendommen, spiller stadig en rolle. Kurator i konkursboet, der sælger, varsler erstatningssag på baggrund af tidligere mislykkede handler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier