EjendomsWatch

Forsvaret varsler rekordstort udbud på ejendomsservice

Forsvarsministeriet sender alt fra bygningsvedligeholdelse, drift af kantiner og servicering af skydebaner i udbud. Værdien af udbuddet er flere milliarder, men direktør vil over for EjendomsWatch afvente endelige priser.

Foto: PR

Alt fra viceværtservice og drift af kantiner til teknisk arbejde på militære anlæg sender Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse nu i udbud. Og det er en kontrakt af de helt store, det rette firma kan løbe af sted med — den anslåede værdi beløber sig til 4,5 mia. kr. for den maksimale periode.

"Det er i den størrelseorden set over den maksimale kontraktperiode på seks år med option på op til 36 måneders forlængelse. Men i sidste ende afhænger det jo af de priser, vi får ind på udbuddet," skriver Hans J. Høyer, direktør for Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse, til EjendomsWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Nye kræfter polstrer investeringsplatform til udlandseventyr

Nyt ejerskab hos digital investeringsplatform vil fordoble volumen og føre konceptet ud over Danmarks grænser. Tidligere Børsen-direktør skal booste kommerciel strategi og være med til at vise, "at The Many ikke bare er en god idé, men også kan blive en forretningsmæssig succes," som han siger til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier