EjendomsWatch

Salg skudt i gang i ny bydel med 3000 boliger

De første 48 rækkehuse i en helt ny bydel 20 minutter fra København er sat til salg af bygherren, MT Højgaard.

Foto: PR-visualisering

Endnu et skridt i skabelsen af den 3000 boliger store, nye bydel Nærheden i Hedehusene er taget: Salget af de første 48 rækkehuse på mellem 85 pg 110 kvm er indledt til priser mellem 2,2 og 2,6 mio. kr.

"I MT Højgaard er vi stolte af at kunne udbyde de allerførste boliger i fremtidens forstad. Vi ser et kæmpe potentiale i de værdier, Nærheden udvikles ud fra, men også i den gode beliggenhed. På den baggrund har vi skabt Solrækkerne til mennesker, der ønsker en nem hverdag, tæt på hinanden, byen og naturen," siger Christina Jørgensen, divisionsdirektør i MT Højgaard, i en pressemeddelelse.

Solrækkerne består af rækkehuse i 1-2 plan omkranset af haver og fællesarealer, og boligerne forventes at stå klar om cirka et år, fremgår det.

150 meter fra de nye rækkehuse opfører Høje-Taastrup Kommune en ny skole, der ventes at byde elever velkommen i 2019.

Det er ejendomsmæglerkæden Home, der har fået til opgave at finde købere til de nye boliger, der ifølge MT Højgaard er "fremtidens forstad."

MT Højgaard skal opføre 48 rækkehuse i Hedehusene

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Andelsboliger som vi kender dem ér fremtiden

Andelsboliger er hverken ejerboliger eller noget der minder om almene boliger, og det skal de heller ikke være i fremtiden, lyder det fra danske andelsboligforeningers talerør i denne klumme, der lægger afstand til påstande om at være spekulanter.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier