EjendomsWatch

Pensionskasser afviser at prestige-projekt i København er i fare

Planerne om et storstilet kontor- og hotelprojekt ved Langelinie og Marmormolen er uændrede, siger direktør for ATP Ejendomme efter artikler om det modsatte.

Foto: Mik Eskestad/Polfoto/arkiv

Projektet Copenhagen Gate, som selskabet Harbour P/S står bag, skal fortsat realiseres i sin oprindelige form. Det understreger Michael Nielsen, adm. direktør i ATP Ejendomme over for EjendomsWatch.

"Copenhagen Gate har for os altid været et samlet projekt, hvor vi bestemt påregner at bygge begge tårne, men vi skal have mulighed for at dele byggeriet op i to etaper, fordi vi anser 60.000 kvm i København som et meget stort projekt. Derfor vil vi i en eller anden grad gerne have forhåndsudlejet, inden vi går i gang med at bygge," siger Michael Nielsen, der taler på vegne af investorerne i projektet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Mogens de Linde nærmer sig mursten for 4 milliarder

Byggeselskab Mogens de Linde gik frem på driften i 2021, mens der blev barberet omkring en fjerdedel af top- såvel som bundlinje. Værdiopskrivninger sætter igen i år et markant aftryk på regnskabet fra det aarhusianske ejendomskoryfæ, der netop har sammensat en ny ledelse.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Københavnske City Apartment indtager med tocifret millionopkøb førstepladsen på dagens liste med 11 transaktioner. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier