EjendomsWatch

Hemmelig investor vil omdanne plejehjem til boliger

Ministerium skal først godkende, at almene boliger overgår til private hænder.

Foto: Google Maps

18 plejeboliger på det nedlagte Hune Plejehjem i Jammerbugt Kommune genopstår som private udlejningsboliger, skriver Nordjyske Stiftstidende.

Kommunen godkendte torsdag aften, at plejehjemmet, der har været ejet af Nørresundby Boligselskab, sælges til en privat, unavngiven køber, fremgår det.

Salget skal dog først godkendes af Udlændinge-, Integrations- og Boligministeret, hvilket ifølge borgmester Mogens Gyde (V) er ret sikker på sker:

"Jeg tror ikke, at det bliver noget problem. Vi kommer i mål med en løsning, som vi alle har ønsket," siger han til avisen.

Yderområderne får flere tomme boliger

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Bach Gruppen får en lang næse hos medievagthund

Viborg-entreprenøren, der har flere sager om byggesjusk på samvittigheden, har indbragt flere medier til Pressenævnet på grund af deres omtale af en politianmeldelse. Nævnet finder imidlertid ikke grundlag for kritik.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier