EjendomsWatch

Frygt for at valg udskyder de nye ejendomsvurderinger

Det trækker ud med at offentliggøre et nyt system til at vurdere ejendomme - og dermed også nye ejendomsvurderinger. Det giver frygt for, at det bliver udskudt, skriver Berlingske Business.

Foto: PR

Det langstrakte forløb uden en offentliggørelse af det nye system for at vurdere og dermed beskatte ejendomme forlænger usikkerheden om fremtidens boligbeskatning, mener flere ordførere. Det skriver Berlingske Business.

"Kommer der eventuelt valg, så kan der gå måneder, og det kan ikke være smart i forhold til ro på boligmarkedet. Vi skal under alle omstændigheder prøve at finde et bredt flertal for et nyt ejendomsskattesystem, for det er gift for boligmarkedet, hvis man frygter, at det ændres efter et valg. Ejerboliger er den suverænt største investering i folks økonomi," siger Dennis Flydtkjær, skatteordfører i Dansk Folkeparti til Berlingske Business.

Benny Engelbrecht, den socialdemokratiske ordfører på området indkaldte fredag finansminister Claus Hjorth Frederiksen til samråd for at få afklaring på, hvornår der sker noget.

Finansministeriet henviser dog til skatteminister Karsten Lauritzen (V), som skriftligt har svaret Berlingske Business, at regeringen endnu ikke har lagt sig fast på præcis, hvornår udspillet kommer, men at det er en opgave, som tages meget alvorligt.

Mere fra EjendomsWatch

Milliard-pipeline giver optimisme hos Hoffmann: "Mange nye spændende kunder"

Ifølge topchefen hos den danske entreprenørvirksomhed Hoffmann er skyerne fra første kvartal ved at lette, selvom markedskonjunkturerne forsat kan være lunefulde. I pipelinen er der projekter for op imod 2 mia. kr., fortæller Torben Bjørk Nielsen, der mener, at indtjeningen generelt bør være højere i en branche med store risici.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier