EjendomsWatch

20-30 nye Starbucks-kaffebarer på vej i København og Aarhus

Næste Starbucks åbner i Axel Towers, men derefter sætter franchisetageren Dansk Supermarked fart på ekspansionen, skriver Berlingske Business.

Foto: Peter Hove Olesen

Den amerikanske kæde af kaffebarer, Starbucks, skal vokse yderligere i Danmark, skriver Berlingske Business.

"Vi har en ambition om at åbne 20-30 nye kaffebarer i primært København og Aarhus inden for de næste tre til fem år. Vi er meget optimistiske om fremtiden. Vi ser en kæmpe efterspørgsel," siger Michael Hald, chef for franchise hos Dansk Supermarked, til avisen.

Dansk Supermarked driver på vegne af amerikanske Starbucks 15 af de 21 Starbucks-kaffebarer i Danmark.

Med op til 45 Starbucks-kaffebarer er der stadig langt op til konkurrenten Espresso House, som har planlagt mere end 30 nye kaffebarer oven i de eksisterende 48 Baresso-kaffebarer, der snart bliver omdannet til Espresso House, skriver avisen.

Men ifølge Michael Hald er det hverken ambitioner, penge eller lyst, der holder Dansk Supermarked tilbage i forhold til at åbne yderligere butikker. Den knappe faktor er attraktive lokaler med en god beliggenhed, siger han.

Pensionskassers prestigebyggeri får første butikslejere på plads

Kaffemillionær køber tidligere statsejendom for 16 mio. kr.

 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier