EjendomsWatch

Spiritusfamilie passerer 1 mia. kr. i ejendomme

I alt 20 københavnske ejendomme, der alle er fredede, indgår nu i familieformuen hos familien Karberg, skriver Børsen.

Foto: PR

Mens spiritusselskabet Hans Just indtjener millionbeløb til til Just Karberg-familien i København, så er det familiens ejendomsselskab, Karberghus, der huser store dele af familiens formue, skriver Børsen.

Med to nylige køb i København, i form af Brönnums Hus på Kongens Nytorv og den Fransk Reformerte Præstegård på gaden Åbenrå, har den samlede værdi af Karberghus' ejendomme i år oversteget 1 mia. kr.

"Vi køber fredede ejendomme af kærlighed til ejendommene og fordi, fredede ejendomme er den centrale bygningsmasse, som har centrale placeringer. De passer godt til vores kundegrupper, som tit er advokater, headhuntere og lignende," siger Andreas Just Karberg til Børsen.

Karberghus har med de seneste to køb en portefølje på 20 fredede ejendomme, heriblandt det otte etager høje Hans Just Pakhus, som agerer hovedsæde for Just Karberg-familiens spiritusvirksomhed.

Diskret familie med rødder i tøjbranchen runder 340 mio. i ejendomme

Ejendomsfamilie vender kikkerten mod boligejendomme

Ejendomsfamilie vil sætte liv i kendt karré

Fætter BR-familie holder ejendomsudsalg for over en milliard

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier