EjendomsWatch

Spiritusfamilie passerer 1 mia. kr. i ejendomme

I alt 20 københavnske ejendomme, der alle er fredede, indgår nu i familieformuen hos familien Karberg, skriver Børsen.

Foto: PR

Mens spiritusselskabet Hans Just indtjener millionbeløb til til Just Karberg-familien i København, så er det familiens ejendomsselskab, Karberghus, der huser store dele af familiens formue, skriver Børsen.

Med to nylige køb i København, i form af Brönnums Hus på Kongens Nytorv og den Fransk Reformerte Præstegård på gaden Åbenrå, har den samlede værdi af Karberghus' ejendomme i år oversteget 1 mia. kr.

"Vi køber fredede ejendomme af kærlighed til ejendommene og fordi, fredede ejendomme er den centrale bygningsmasse, som har centrale placeringer. De passer godt til vores kundegrupper, som tit er advokater, headhuntere og lignende," siger Andreas Just Karberg til Børsen.

Karberghus har med de seneste to køb en portefølje på 20 fredede ejendomme, heriblandt det otte etager høje Hans Just Pakhus, som agerer hovedsæde for Just Karberg-familiens spiritusvirksomhed.

Diskret familie med rødder i tøjbranchen runder 340 mio. i ejendomme

Ejendomsfamilie vender kikkerten mod boligejendomme

Ejendomsfamilie vil sætte liv i kendt karré

Fætter BR-familie holder ejendomsudsalg for over en milliard

Mere fra EjendomsWatch

International investor skyder kvart milliard i København

En tre år gammel bolig- og erhvervsejendom på Frederiksberg skifter hænder, efter at en fond under LaSalle Investment Management har udset sig aktivet som sin første investering i den danske hovedstad. ”En vigtig milepæl i fondens strategi,” lyder det fra køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier