EjendomsWatch

200 kollegieboliger i Aarhus skal opføres af JCN Bolig

Totalentreprenøren har givet det billigste tilbud på opførelse af nyt Aarhus-kollegie. Dermed indledes kontraktforhandlinger, som skal fjerne budgetoverskridelse i projektet.

Foto: P+P Arkitekter

JCN Bolig er blevet udvalgt til at stå for hovedentreprisen på byggeriet af et nyt kollegie på hjørnet af Søren Frichs Vej og Åbyvej i Aarhus-forstaden Åbyhøj, skriver Licitationen. Blandt tilbuddene fra de fem prækvalificerede var totalentreprenøren den lavestbydende, og det har gjort udslaget for udbyderen, Kollegiekontoret i Aarhus.

Tilbuddet på 141 mio. kr. er dog stadig omkring 5 pct. over budgettet for byggeriet, så direktør for Kollegiekontoret i Aarhus, Per Juulsen, forventer, at der skal findes besparelser i JCN Boligs tilbud.

"Det er få procenter, der skal findes, og det vil vi uden tvivl kunne gøre," siger Flemming Vang Thusgaard Rasmussen, adm. direktør og partner hos JCN Bolig, til Licitationen. Han ejer den næststørste andel af virksomheden fra Vildbjerg nordvest for Herning, mens bestyrelsesformand Flemming Skov Nielsen ejer mindst halvdelen af virksomheden.

I alt er der tale om opførelse af cirka 200 kollegielejligheder på mellem 40 og 50 kvm med eget køkken og bad- Lejlighederne fordeles i tre blokke i seks etager og én blok i fem etager, som ud over boliger skal rumme fællesarealer som motionsrum, vaskeri og opholdsrum.  Under bygningerne opføres kælder og under gårdrum udføres parkeringskælder. I alt er der tale om cirka 8400 kvm.

Aarhus bygger boliger til 1000 studerende

Pludseligt krav om almene boliger koster entreprenørkoncern dyrt

Politikere vil sikre blandede boligtyper i Aarhus

Flere kontorer i Aarhus bliver til boliger

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier