EjendomsWatch

Udlejer magtesløs efter mordmistænkt lejer er stukket af

Udlejer af butiksejendom i Vejle er kommet i klemme, efter lejeren er gået under jorden. Manden er eftersøgt via Interpol i hele Europa mistænkt for drab og medvirken til drab.

Foto: Colourbox

Selvom et neonskilt med teksten "Open" har blinket i vinduet på butikken Green City Headshop i Vestergade 33 i Vejle, har den været lukket i to måneder. Det skyldes, at butikkens ejer den 1. juni 2015 angiveligt dræbte et odenseansk bandemedlem med en køkkenkniv på åben gade i netop Vestergade og siden er gået under jorden. Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

Ejeren af ejendommen Vestergade 33, Per Frost, har heller ikke set skyggen af sin lejer - eller husleje for den sags skyld. Han væbnede sig først med tålmodighed, og nu har han oprustet med fogeden. Han regner med, at der går cirka en måned, før han kan komme ud af den nuværende lejeaftale og gå ind og tømme butikken.

"Det er ikke altid nemt at være udlejer. Jeg har tidligere oplevet, at fogeden er blevet involveret, men jeg har aldrig oplevet sådan noget her før," siger Per Frost, som har haft udlejningsejendomme i Vejle i ca. 30 år, til Vejle Amts Folkeblad.

Amin Qatra og hans to brødre, Faisal og Munir, er nu eftersøgt via Interpol i hele Europa mistænkt for drab og medvirken til drab, og ingen har tilsyneladende været i butikken siden den 1. juni, da mordet fandt sted.

Ejendomsudviklere giver Vejle Kommune ultimatum

Lego-arving planter penge i Vejle-ejendom

Skub i erhvervsejendomme i Vejle

Mere fra EjendomsWatch

Stifter af Home.Earth: Ejendomsbranchen lærer ikke nok af hinanden

PROPTECH SYMPOSIUM: Produktiviteten i ejendomsbranchen står stille, fordi mange af dens virksomheder stadig gør tingene, som de altid har gjort og ikke lærer af hinanden, mener Rasmus Nørgaard, stifter af bæredygtighedsfokuserede Home.Earth. Hør mere i denne video.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier