EjendomsWatch

Axel Springer-selskab gennemfører køb af Land & Leisure

Som tidligere meldt ud vil 76 pct. af aktierne i det danske selskab Land & Leisure, der udlejer ferieboliger, skifte hænder. Det er det Axel Springer-ejede @Leisure Holding B.V, der tager den store pung op af lommen i næste uge.

Foto: /Ritzau Scanpix/AP/Markus Schreiber

Hollandske @Leisure gennemfører sit køb af lidt over tre fjerdedel af aktierne i danske Land & Leisure. Det bekræfter selskabet, der er en del af Axel Springer-koncernen, torsdag.

@Leisure får helt præcist kontrol med 75,96 pct. af aktiekapitalen i Land & Leisure, og de 57,7 mio. aktier bliver købt til en pris på 6,05 kr. hver. Det giver en købssum på 350 mio. kr. og en samlet værdisætning af selskabet på 460 mio. kr.

Tilbuddet afregnes kontant i næste uge, oplyser @Leisure.

Gennemførelsen af købstilbuddet har blandt andet været betinget af de nødvendige tilladelser fra konkurrencemyndighederne i Tyskland og Østrig. De godkendelser er kommet i hus.

 Land & Leisure: Axel Springer-selskab sætter sig på majoriteten

 Land & Leisure: Axel Springer-selskab vil købe alle aktier 

Mere fra EjendomsWatch

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier