EjendomsWatch

Vestas skifter københavner-domicil

Vindmølleproducenten Vestas har fundet mere pompøse kontorlokale til sine københavnske medarbejdere.

1. oktober flytter vindmølleproducenten Vestas sine omkring 200 medarbejdere i København.

Det skriver Dagbladet Børsen.

Fra at sidde i en grå betonbygning på Hedegaardsvej i Ørestad flytter medarbejderne til glastårnene Copenhagen Towers, der kun ligger fem kilometer væk.

"Vi står over for at skulle skalere vores medarbejderstab yderligere, og derfor har der været behov for at finde nye lokaler," siger Christian Buhl Gregersen, vice president for Real Estate & Facility Management i Vestas, til Børsen.

I 2012, da Vestas var i dyb krise, lukkede virksomheden kontorerne i København og Randers og flyttede medarbejderne til Aarhus, hvor Vestas stadig har sit hovedsæde.

I 2014 flyttede Vestas omkring 200 medarbejdere tilbage til København, og det er de medarbejdere, der nu igen skal flytte kontor.

Det nye kontor i Copenhagen Towers er kun godt 10 pct. større end det nuværende på omkring 5000 kvm, men er ifølge Vestas bedre indrettet.

Det er den københavnske erhvervsmægler Lintrup & Norgart, der står for udlejningen af kontorer i Copenhagen Towers.

Mærsk og Vestas poster millioner i vestjysk oplevelsescenter

Vestas udliciterer drift af ejendomme i 17 lande

Mere fra EjendomsWatch

ATP-rekordsalg blev igangsat allerede for et år siden

Et fremadstormende ejendomsmarked var den primære årsag til, at ATP for godt et år siden satte gang i salgsprocessen vedrørerende pensionsinvestorens milliardaktiv North Galaxy i Bruxelles, som ellers var købt som en langsigtet investering så sent som i 2014.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Husbyggeren Hybel optræder sammen med Coop på dagens liste med 12 handler. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier