EjendomsWatch

Ny nordisk fokuseret ejendomsfond er kommet godt fra start

40 pct. af kapitalen er på plads i ny opportunistisk fond, målrettet ejendomme i Norden. Første danske investering er gennemført.

En ny pan-nordisk fond, der målrettes ejendomsinvesteringer, er næsten halvvejs i sit mål om at nå i alt 2 mia. svenske kroner (godt 1,6 mia. kr.) i kapitaltilsagn.

Det er Stockholm-baserede Alma Property Partners, der meddeler, at 40 pct. af målet nu er nået.

"Den første finansieringsrunde for vores pan-nordiske, opportuniske fond repræsenterer en vigtig milepæl for vores virksomhed. Vi er særligt stolte af, at adskillige høj kvalitets-institutionelle investorer har deltaget i runden," siger Simon de Chateau, partner og investeringsdirektør i Alma Property Partners, i meddelelsen.

Den nye fond, Alma Property Partners I, foretog sin første investering i februar, da den købte 53 lejligheder i København og Lyngby.

Alma Property Partners blev grundlagt i 2014 af Simon de Chateau, der kom fra et topchefjob i Sveafastigheter og som har arbejdet med ejendomsinvesteringer i over 20 år. Udover ham tegnes virksomheden af en håndfuld personer med erfaring fra ejendomsbranchen.

Mere fra EjendomsWatch

Schweiz-investor i nyt opkøb – rådgiver på trapperne med 1 mia. kr. yderligere

Swiss Life med knap 650 mia. kr. i ejendomme har med hjælp fra Kristensen Properties købt op i Aarhus for over 100 mio. kr. Kent Hoeg Sørensen, adm. direktør i selskabets danske brohoved, er igang med at lægge sidste hånd på fire køb mere. ”Swiss Life er ikke færdige i Danmark. De kan genkende en god investering,” siger han.

Østjysk vækstkommune går på investorjagt

I Hornslet, 20 km nord for Aarhus, søger Syddjurs Kommune nu ”en ambitiøs partner”, der udover at gøre byen større, også skal gøre den bedre. Projektleder håber på interesse fra både udviklere og pensionskasser.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier