EjendomsWatch

Mærsk-mand starter portal for ejendomsauktioner

Det skal være lettere for selskaber at sælge ejendomme til den bedst mulige pris. Det er tanken bag den onlineportal, som en tidligere ejendomschef i Mærsk har startet.

Foto: /Ritzau/Mikkel Tariq Khan

Tidligere ejendomschef i A.P. Møller-Mærsk Allan Kehlet Riec har startet onlineportalen Truemarketvalue, der giver selskaber, der sælger ejendomme, et bedre overblik og en større viden.

Det skriver Dagbladet Børsen.

Portalen prækvalificerer potentielle købere og har et digitalt auktionssystem, hvor udvalgte købere i et lukket onlinerum kan byde mod hinanden, mens sælger kan følge processen.

"Så kan ingen komme bagefter og sige: Jeg ville have betalt mere. Der er ikke noget skjult spil," siger Allan Kehlet Rieck til Børsen.

Højere ejendomsværdi ved at sælge og leje tilbage

Jeudan vil gøre det lettere at være ejendomsinvestor

Mere fra EjendomsWatch

Frederik Barfoed: Regeringsforslag er udtryk for "massiv hetz mod ejendomsbranchen"

Der er tale om ”en skræmmende og meget uhyggelig udvikling,” når regeringen ønsker at styre lejeudviklingen på det private boligmarked. Sådan lyder det fra Barfoed Groups koncerndirektør, Frederik Barfoed, der kalder det ”gratis point,” når pensionsinvestoren Danica går ud og lover rabat på de inflationsregulerede huslejestigninger.

Udlejer sætter grænse for lejestigning: Nuværende niveau er "i overkanten"

Lejere hos AKF-koncernen vil det kommende år ikke opleve, at den ellers indeksregulerede husleje stiger mere end 4 pct. ”Det er vigtigt for os, at vi ikke bidrager til en usund økonomi hos vores boliglejere,” forklarer topchef Ino Dimits, der ikke mener, at et lovindgreb fra regeringens side er vejen frem. (Opdateret)

Aarhus-kollegie nedlægger over 600 værelser

En gæld på 60 millioner til staten. Lejetab for flere millioner. Nu vil man problemerne til livs, lyder det fra bestyrelsen bag Skjoldhøjkollegiet i Aarhus. Frasalg indgår i planerne.

Huslejeloft møder blandede følelser: "Statsstyring" og "uhørt"

Reaktionen spænder fra utilfredshed til forståelse, når det gælder ejendomsselskabers syn på, at regeringen vil indføre et toårigt loft over lejestigninger. Dansk Industri kalder det ”gift for fremtidige danske investeringer” og mener, at indgrebet ikke hører til i et retssamfund. (Opdateret)

Analyse: Tryghed for lejerne bliver atter valgtema

Ved at appellere målrettet til landets lejere vandt den siddende S-ledede regering folketingsvalget i 1998 med ét enkelt mandats flertal. Nu tyder det på, at en Mette Frederiksen i modvind vil forsøge at gentage manøvren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier