EjendomsWatch

Nordea Ejendomme vil friste lejere med bedre fibernet

Ejendomsselskabet opnår en konkurrencefordel, mener leverandøren.

Foto: PR

Nordea Ejendomme, der har en ejendomsportefølje til en værdi af ca. 20 mia. kr., forsøger nu at gøre sig ekstra attraktiv over for potentielle lejere.

Ejendomsselskabet har således investeret i lynhurtigt fibernet i en række af sine ejendomme.

"Investeringen i fibernet i vores bygninger er en ny måde at tænke erhvervslejemål på og en ekstra service, vi kan tilbyde i udvalgte ejendomme. Vi har valgt først og fremmest at prioritere vores kontorfællesskaber, hvor der er en koncentration af små og mellemstore, innovationsdrevne virksomheder og kreative erhverv, som kræver stor båndbredde," siger Henrik Steenstrup, vicedirektør i Nordea Ejendomme, i en meddelelse til EjendomsWatch.

Hos it-virksomheden Nianet, der har stået for løsningen til Nordea Ejendomme, men man, at Nordea nytænker.

"Udlejere af erhvervsejendomme har ikke traditionelt bekymret sig om, hvorvidt deres lejere har haft en solid internetforbindelse og hvor lang tid de skulle bruge på at komme på nettet i et nyt lejemål. Det bliver der i høj grad lavet om på nu," siger Nianet-direktør Sven Møller, der forventer, at Nordea Ejendomme vil opnå en konkurrencefordel i forhold til andre udlejere.

Ejendomsselskabet Jeudan har ligeledes opgraderet kontorlejemål med bedre internetforbindelser.

Mere fra EjendomsWatch

ATP får hak i tuden af Finanstilsynet

Pensionsselskabet får påtale for ikke at have haft et betryggende grundlag til at måle risiko. Tilsynet peger bl.a. på værdiansættelsen af ejendomme.

Briefing uge 38: Håndslag på huslejeloft

Det flittigt diskuterede huslejeloft blev i denne uge vedtaget, og det får konsekvenser for branchen, mener flere aktører. Samtidig faldt to trecifrede millionhandler på plads i lighed med en personlig konkurs samt anklager om monopollignende tilstande. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier