EjendomsWatch

Jysk har hyr med naboer til nyt højlager

Lars Larsens sengetøjsimperium skaber utilfredshed hos naboerne til nyt højlager i Uldum.

Foto: PR

Udsigten til en fjerde lagerbygninger på Jysk-koncernens centrallager i Uldum, har givet knas med flere naboer, skriver Fredericia Dagblad.

"Jeg synes, det begynder at komme tæt på. Vi har vænnet os til de tre andre, og et fjerde højlager i samme størrelse kunne måske gå. Men når det bliver næsten dobbelt så stort, bliver herlighedsværdien ved at bo her væsentlig indskrænket," siger Karsten Mønster Hansen til avisen.

Hans ejendom ligger knap 80 meter fra det nye lager, der vil blive 163 meter langt, 88 meter bredt og hele 45 meter højt.

En anden nabo, Helle Dessau Arp, siger til Fredericia Dagblad, at hun føler sig stavnsbundet til sin ejendom.

Jysk har tilbudt en økonomisk kompensation på 1,35 mio. kr. til i alt fem naboer - forudsat, at de ikke senere klager.

 

Mere fra EjendomsWatch

Hans lån væltede Roskilde Bank

Et kæmpetab på udlån til ejendomsmatadoren Kenneth Schwartz Thomsen var en af hovedårsagerne til, at Roskilde Bank gik konkurs. Banken selv var dog aktivt medvirkende til at forstørre problemerne, fortæller den fallerede ejendomsinvestor, der for første gang giver sit syn på, hvad der skete op til krakket.

Roskilde Bank-boss dømt til at betale 231 millioner

Højesteret har med dom sat endeligt punktum i et langstrakt sagsforløb om erstatningsansvaret for krakket i Roskilde Bank tilbage i 2008. Bankens tidligere direktør, Niels Valentin Hansen, er dømt til at betale erstatning, mens bestyrelsesmedlemmer frifindes.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier