EjendomsWatch

Børs-miniput køber boligejendom i København

Copenhagen Capital foretager sit andet ejendomskøb i år.

Foto: PR

Det lille børsnoterede ejendomsselskab Copenhagen Capital har indgået aftale om at købe en ejendom i Møllegade på Nørrebro i København.

Ejendommen er en boligejendom med 10 lejligheder samt et mindre erhvervslejemål, og Copenhagen Capital vurderer, at der er høj lejesikkerhed samt et godt udviklingspotentiale i ejendommen, meddeler selskabet til Nasdaq Copenhagen.

"Ejendommen  er købt til en værdiansættelse på 12,88 mio. kr., svarende til et forventet startafkast på ca. 3,50 pct. Der er gode udviklingsmuligheder i ejendommen, og Copenhagen Capital forventer, at afkastet gennem investeringer bliver højere," hedder det i meddelsen fra adm. direktør Lisbeth Bak (billedet).

Copenhagen Capital fastholder sine forventninger om et resultat for 2016 på mellem 2 og 3 mio kr. før værdireguleringer.

Selskabet meddelte i december, at det pr. 1. januar i år overtog ejendommen Købmagergade 61, ligeledes i København.

Mere fra EjendomsWatch

Schweiz-investor i nyt opkøb – rådgiver på trapperne med 1 mia. kr. yderligere

Swiss Life med knap 650 mia. kr. i ejendomme har med hjælp fra Kristensen Properties købt op i Aarhus for over 100 mio. kr. Kent Hoeg Sørensen, adm. direktør i selskabets danske brohoved, er igang med at lægge sidste hånd på fire køb mere. ”Swiss Life er ikke færdige i Danmark. De kan genkende en god investering,” siger han.

Østjysk vækstkommune går på investorjagt

I Hornslet, 20 km nord for Aarhus, søger Syddjurs Kommune nu ”en ambitiøs partner”, der udover at gøre byen større, også skal gøre den bedre. Projektleder håber på interesse fra både udviklere og pensionskasser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier