EjendomsWatch

Belægningen falder på luksushoteller i London

Frygten for terror får verdens rigeste til at droppe ture til London, og i forretningsverdenen afventer man Storbritanniens afstemning om EU. Det går ud over hotellerne.

Foto: LEFTERIS PITARAKIS/AP/POLFOTO/Arkiv

Belægningen på Londons dyreste hoteller er på det laveste niveau siden 2009. I de første tre måneder af året var belægningsprocenten på 65, fremgår det af tal  fra udbyderen STR i en artikel, der er skrevet af Bloomberg News og bragt i Børsen Lørdag.

Det er en nedgang fra 70 pct. sidste år, og faldet skyldes ifølge artiklen politisk uro. Dels er London ramt af terrorfrygt efter angrebene i Bruxelles og Paris, hvilket får mange velhavere til at holde sig væk.

Dels holder Flere rige russere sig væk på grund af nedgangen i den russiske økonomi, og dels er erhvervskunderne afventende i forhold til, om Storbritannien stemmer for at forlade EU ved afstemningen den 23. juni.

Nedgangen har dog endnu ikke afholdt investorerne fra at poste penge i London-hotellerne. Londons hoteller er vurderet til 4,1 mia. pund, svarende til omtrent 13 mia. kr., og de skiftede hænder cirka 250 pct. oftere end året før.

Mere fra EjendomsWatch

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Wihlborgs seneste opkøb i København optræder sammen med Huscompagniet på dagens liste med 16 transaktioner. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier