EjendomsWatch

Belægningen falder på luksushoteller i London

Frygten for terror får verdens rigeste til at droppe ture til London, og i forretningsverdenen afventer man Storbritanniens afstemning om EU. Det går ud over hotellerne.

Foto: LEFTERIS PITARAKIS/AP/POLFOTO/Arkiv

Belægningen på Londons dyreste hoteller er på det laveste niveau siden 2009. I de første tre måneder af året var belægningsprocenten på 65, fremgår det af tal  fra udbyderen STR i en artikel, der er skrevet af Bloomberg News og bragt i Børsen Lørdag.

Det er en nedgang fra 70 pct. sidste år, og faldet skyldes ifølge artiklen politisk uro. Dels er London ramt af terrorfrygt efter angrebene i Bruxelles og Paris, hvilket får mange velhavere til at holde sig væk.

Dels holder Flere rige russere sig væk på grund af nedgangen i den russiske økonomi, og dels er erhvervskunderne afventende i forhold til, om Storbritannien stemmer for at forlade EU ved afstemningen den 23. juni.

Nedgangen har dog endnu ikke afholdt investorerne fra at poste penge i London-hotellerne. Londons hoteller er vurderet til 4,1 mia. pund, svarende til omtrent 13 mia. kr., og de skiftede hænder cirka 250 pct. oftere end året før.

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier