EjendomsWatch

Kirk Kapital hiver sig selv i plus

Kirk Kapital, som forvalter den tidligere Lego-families formue, er i 2015 kommet ud af negativt territorium. Casper Kirk Johansen er nu eneste familiemedlem i bestyrelsen.

Bjarne Ammitzbøll, adm. direktør i Kirk Kapital. | Foto: Casper Dalhoff/Polfoto

Efter et rekordringe resultat i 2014 har Kirk Kapital i 2015 fået hevet sig selv op på et plus. 108 mio. kr. efter skat blev det til efter et underskud i 2014 på godt 26 mio. kr.

Selskabet forvalter formuen for Kirk Johansen-familien, som består af Kjeld Kirk Kristiansens søster, Gunhild Kirk Johansen, og hendes tre sønner Casper, Morten og Anders Kirk Johansen. De blev købt ud af legetøjskoncernen i 2007 og har i stedet placeret pengene i ejendomme, skibe, flyleasing og en bred vifte af andre virksomheder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Vicedirektør i Heimstaden siger op

Magnus Nordholm har været en ledende skikkelse i den mest aktive udenlandske investor på det danske ejendomsmarked, Heimstaden, gennem 14 år.

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

FINGRENE I FONDSMIDLER: Fond har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier