EjendomsWatch

Byggevirksomheder mistænkes for konkurrencefusk

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har onsdag været på razzia hos bl.a. Aarsleff-selskabet Hansson & Knudsen med hjemsted i Odense.

Foto: Thomas Emil Sørensen/Polfoto

Mistanke om overtrædelse af konkurrenceloven har fået Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen til at aflægge uanmeldt besøg hos flere virksomheder i bygge- og anlægsbranchen.

Entreprenørkoncernen Aarsleff har som børsnoteret virksomhed måttet gå den tunge gang til offentligheden og fortælle om besøget, der har fundet sted onsdag hos datterselskabet Hansson & Knudsen og andre selskaber i branchen.

"Selskabet vil bestræbe sig på at medvirke i gennemførelsen af undersøgelsen i konstruktivt samarbejde med Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen med henblik på at undersøgelsen færdiggøres hurtigst muligt," hedder det.

Aarsleff har netop overtaget mistænkt selskab

Aarsleff-koncernen overtog aktierne i Hansson & Knudsen A/S i Odense med virkning fra 13. januar 2016.

"Vi lægger stor vægt på at overholde konkurrencelovgivningen, og vi mener ikke at have været involveret i konkurrencebegrænsende aktiviteter. Vi vil gøre alt for at bidrage til en hurtig afslutning af sagen," siger adm. direktør Povl Christensen, Hansson & Knudsen, i meddelelsen.

Hansson & Knudsen forventer "middelmådigt" 2016

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier