Byggevirksomheder mistænkes for konkurrencefusk

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har onsdag været på razzia hos bl.a. Aarsleff-selskabet Hansson & Knudsen med hjemsted i Odense.
Foto: Thomas Emil Sørensen/Polfoto
Foto: Thomas Emil Sørensen/Polfoto

Mistanke om overtrædelse af konkurrenceloven har fået Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen til at aflægge uanmeldt besøg hos flere virksomheder i bygge- og anlægsbranchen.

Entreprenørkoncernen Aarsleff har som børsnoteret virksomhed måttet gå den tunge gang til offentligheden og fortælle om besøget, der har fundet sted onsdag hos datterselskabet Hansson & Knudsen og andre selskaber i branchen.

"Selskabet vil bestræbe sig på at medvirke i gennemførelsen af undersøgelsen i konstruktivt samarbejde med Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen med henblik på at undersøgelsen færdiggøres hurtigst muligt," hedder det.

Aarsleff har netop overtaget mistænkt selskab

Aarsleff-koncernen overtog aktierne i Hansson & Knudsen A/S i Odense med virkning fra 13. januar 2016.

"Vi lægger stor vægt på at overholde konkurrencelovgivningen, og vi mener ikke at have været involveret i konkurrencebegrænsende aktiviteter. Vi vil gøre alt for at bidrage til en hurtig afslutning af sagen," siger adm. direktør Povl Christensen, Hansson & Knudsen, i meddelelsen.

Hansson & Knudsen forventer "middelmådigt" 2016

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også