EjendomsWatch

Byggevirksomheder mistænkes for konkurrencefusk

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har onsdag været på razzia hos bl.a. Aarsleff-selskabet Hansson & Knudsen med hjemsted i Odense.

Foto: Thomas Emil Sørensen/Polfoto

Mistanke om overtrædelse af konkurrenceloven har fået Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen til at aflægge uanmeldt besøg hos flere virksomheder i bygge- og anlægsbranchen.

Entreprenørkoncernen Aarsleff har som børsnoteret virksomhed måttet gå den tunge gang til offentligheden og fortælle om besøget, der har fundet sted onsdag hos datterselskabet Hansson & Knudsen og andre selskaber i branchen.

"Selskabet vil bestræbe sig på at medvirke i gennemførelsen af undersøgelsen i konstruktivt samarbejde med Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen med henblik på at undersøgelsen færdiggøres hurtigst muligt," hedder det.

Aarsleff har netop overtaget mistænkt selskab

Aarsleff-koncernen overtog aktierne i Hansson & Knudsen A/S i Odense med virkning fra 13. januar 2016.

"Vi lægger stor vægt på at overholde konkurrencelovgivningen, og vi mener ikke at have været involveret i konkurrencebegrænsende aktiviteter. Vi vil gøre alt for at bidrage til en hurtig afslutning af sagen," siger adm. direktør Povl Christensen, Hansson & Knudsen, i meddelelsen.

Hansson & Knudsen forventer "middelmådigt" 2016

Mere fra EjendomsWatch

Hans lån væltede Roskilde Bank

Et kæmpetab på udlån til ejendomsmatadoren Kenneth Schwartz Thomsen var en af hovedårsagerne til, at Roskilde Bank gik konkurs. Banken selv var dog aktivt medvirkende til at forstørre problemerne, fortæller den fallerede ejendomsinvestor, der for første gang giver sit syn på, hvad der skete op til krakket.

Roskilde Bank-boss dømt til at betale 231 millioner

Højesteret har med dom sat endeligt punktum i et langstrakt sagsforløb om erstatningsansvaret for krakket i Roskilde Bank tilbage i 2008. Bankens tidligere direktør, Niels Valentin Hansen, er dømt til at betale erstatning, mens bestyrelsesmedlemmer frifindes.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier