EjendomsWatch

Klar bane for nyt Lalandia i Vestjylland

Lokalplanen for et nyt Lalandia i Søndervig er tirsdag blevet godkendt, oplyser Parken Sport & Entertainment, der ejer størstedelen af det nye ferieområde. I alt forventes investeringer for ca. 1 mia. kr.

Foto: Casper Dalhoff/IND

Byrådet i Ringkjøbing Skjern Kommune har tirsdag godkendt lokalplanen for et nyt Lalandia i Søndervig.

Det skriver Parken Sport & Entertainment i en meddelelse til fondsbørsen. Dermed er alle godkendelser for projektets realisering opnået, og Lalandia i Søndervig forventes at åbne inden sommeren 2022, lyder det i meddelelsen.

"Det estimeres, at projektet, herunder som følge af salg af feriehuse, vil have en positiv effekt på resultatet før skat i Parken Sport & Entertainment-koncernen på cirka 10 mio. kr. i 2020 og cirka 100 mio. kr. i 2021," skriver selskabet i meddelelsen.

Det tilføjes, at når Lalandia Søndervig er fuld indkørt, hvilket forventes at blive i 2023, estimeres driftsresultatet (EBITDA) til at ligge i niveauet 30-40 mio. kr. per år.

Parken Sport & Entertainment oplyser også, at investeringen i Lalandia Søndervig vil være cirka 400 mio. kr. Dertil kommer investeringerne i de omkringliggende feriehuse, der dog afdækkes ved salg af feriehusene inden opførelse af feriecentret.

"De samlede investeringer vil udgøre ca. 1 mia. kr.," skriver selskabet i meddelelsen.

Etableringen af det nye Lalandia foretages af selskabet Lalandia Søndervig, som Parken Sport & Entertainment ejer 75 pct. af. De resterende 25 pct. ejer købmand Keld Hansen.

Parken er et skridt nærmere endnu et Lalandia

 

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier