EjendomsWatch

Parken er et skridt nærmere endnu et Lalandia

Et nyt Lalandia til 1,2 mia. kr. på svensk jord ser mere og mere realistisk ud, efter en svensk kommune har indstillet endelige aftaler til godkendelse af køb af jord.

Lalandia i Billund. Foto: Michael Drost-Hansen/Fast Freelance EB.

Parken Sport & Entertainment er torsdag kommet et skridt tættere på et svensk Lalandia, efter at den svenske kommune Motala har indstillede endelige aftaler til godkendelse vedrørende køb af jord.

Det skriver Parken i en meddelelse torsdag formiddag.

Aftalerne er indstillet til godkendelse den 24. september 2019, hvor kommunalbestyrelsen i Motala Kommunen mødes. Efterfølgende forventes tiltræden af Kommunalfuldmægtigene i Motala Kommune den 14. oktober 2019, oplyser Parken.

Aftalerne er ifølge meddelelsen betinget af en række forhold, herunder at vedtagne lokalplaner får endelig retskraft, at der udstedes byggetilladelser, og at Lalandia Motala AB opnår forhåndssalg af et vist antal ferieboliger.

Feriecentret, som i forhold til udseende kommer til at minde meget om Lalandia i Billund, kommer til at rumme et stort indendørs badeland, restauranter, legeland og forskellige andre aktiviteter. Der vil desuden blive opført 550 boliger i en kombination af almindelige ferieboliger og lejligheder.

I forvejen har Lalandia mange gæster fra Sverige i sine danske centre, men ikke så mange fra det område, hvor selskabet nu vil opføre et fjerde Lalandia.

Parken har i forvejen vandlande i Rødby og i Billund — og er ved at bygge et i Søndervig.

Konflikt om Vestbad: Entreprenør truer med at stoppe byggeriet

Parken-formand: Færdiggørelse af outletcenter i 2019 bliver en bonus

Medie: Udenlandske investorer vil købe Parken og frasælge Lalandia

Parken sætter gang i svensk Lalandia til 1,2 mia. kr.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier