EjendomsWatch

Har arbejdet med ejendomme i 60 år: "Nu stopper jeg"

Efter 60 år i ejendomsbranchen siger 87-årge Finn Harald Simonsen endeligt stop og trækker sig tilbage, skriver Børsen.

Foto: Peter Hove Olesen/Politiken/Ritzau Scanpix

87-årige Finn Harald Simonsen har arbejdet med ejendomme i 60 år, men nu trækker han sig endeligt tilbage, siger han i et interview med Børsen.

Finn Harald Simonsen stod helt tilbage i 1930'erne og 1940'erne bag bl.a. Axel Møllers Have og Lindevangsgården på Frederiksberg og også Svanemøllegården og Ringkøbinggården på Østerbro i København. Han er også manden bag Charlottehaven i København, som han påpeger har været en succes fra start.

"Vi har faktisk aldrig haft nogle ledige lejemål, for folk er så glade for at bo her, og det gør mig virkelig glad. Det vigtigste er tilfredse lejere og kunder, for de kommer igen og siger det videre til andre i deres bekendtskabskreds. Det er den bedste reklame overhovedet: At behandle sine kunder ordentligt," siger Finn Harald Simonsen til Børsen.

Nordhavn får vartegn på 54 meters højde

Ugens bedste historier på EjendomsWatch 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing: Uge 29 i ejendomsbranchen

Peter Norvig bliver reddet af en ekstern investor, og renteswaps er dyre. Alt var ved det gamle i uge 29 i ejendomsbranchen, hvor EjendomsWatch satte fokus på store og små spillere i både ind- og udland.

Sagsbehandlingstid kan lamme byggerier

På grund af sagsbehandlingstid på udvidelse af grusgrave ved Roskilde kan Nymølle Stenindustrier ikke levere nok grus til byggerier i hovedstadsområdet efter sommer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier