EjendomsWatch

Eurodan-huse solgt til konkurrent

Ejerne af Eurodan-huse har solgt selskabet til konkurrent. "Det har været en svær beslutning," lyder det.

Foto: Jan Dagø/JPA

Typehusvirksomheden Eurodan-huse er solgt til konkurrenten Huscompagniet, der er ejet af kapitalfonden EQT.

Det skriver Børsen.

Eurodan-huse er blev stiftet af Niels Christian Dahl i 1978. Selskabet har været ejet af familien siden da og bliver i dag drevet af sønnen Thomas Dahl.

"Virksomheden har været i familiens eje altid, så det har været en svær beslutning. Nu er der ikke noget familiebånd længere, og det har været en kæmpestor overvejelse, men vi synes, at det er en spændende mulighed at blive en del af Huscompagniet," siger Thomas Dahl, adm. direktør i Eurodan-huse, til Børsen.

Hverken køber eller sælger ønsker at oplyse salgsprisen, men ifølge Børsens oplysninger værdiansætter handlen Eurodan-huse til en værdi på cirka 500 mio. kr.

Eurodan-huse runder en milliard i rekordomsætning

Investeringer og nyansættelser tager bid af familiefirmas overskud 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier