EjendomsWatch

Eurodan-huse runder en milliard i rekordomsætning

Den familieejede virksomhed Eurodan-huse, der leverer færdigbyggede huse til private, har lagt mere end 300.000 kr. til omsætningen, som for første gang overstiger en milliard kroner.

Foto: Jan Dagø/JPA

På fem år har den familieejede virksomhed Eurodan-huse mere end firedoblet resultatet, der i regnskabsåret 2018/19 er landet på knap 43 mio. kr. mod 32 mio. kr. året før. Det skriver Børsen.

Samtidig har det sønderjyske selskab, der leverer færdigbyggede huse, for første gang rundet en mia. kr. i omsætning. Det er en stigning på 43 pct. sammenlignet med året før, hvor omsætningen var 761 mio. kr. Det fremgår af firmaets regnskab for perioden 1. maj 2018 til 30. april 2019.

Adm. direktør Thomas Dahl har stået i spidsen af Eurodan-huse siden 2010, hvor de tog over efter faren, Niels Christian Dahl, som stiftede firmaet i 1928. Thomas Dahl forventer et resultat på samme niveau næste år, og at selskabet bibeholder en markedsandel på omkring 10 pct. Thomas Dahl mener, at firmaet har en fordel som familieejet virksomhed:

"Vi har været i branchen i 41 år, og det er der ikke andre af vores kollegaer, som har. Så vi er jo en god, gammel dansk familievirksomhed med et godt brand. Og så har vi fundet det rette mix imellem udstyr, kvalitet og pris, hvor vi kan give kunderne sikkerhed for det, de køber. De ved, at vi stadig er der i morgen," siger han til Børsen.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier