EjendomsWatch

Tidligere Danske Bank-direktør bliver erhvervsmægler

Nordicals i Horsens henter ny erhvervsmægler med erfaring fra bankverdenen.

Mark Bruun Mathiassen er ny erhvervsmægler for Nordicals i Horsens. Han kommer fra en stilling hos Danske Bank i samme by. | Foto: PR

43-årig Mark Bruun Mathiassen er nyansat erhvervsmægler i Nordicals, hvor han startede 1. juni. Han kommer fra en stilling som erhvervsdirektør hos Danske Bank i Horsens.

Det skriver Nordicals i en pressemeddelelse.

"Jeg mener, at markedet for erhvervsejendomme i Horsens er meget spændende lige nu, og det bliver fedt at kunne bruge min erfaring fra finanssektoren i en ny rolle," udtaler Mark Bruun Mathiassen i meddelelsen.

Han er uddannet finansøkonom og har været i Danske Bank siden 2001 både i Aalborg, København og Horsens.

Hos Nordicals ses der positivt på ansættelsen, da mæglerfirmaet oplever en vækst i det pågældende område og derfor opruster. Derudover bidrager Mark Bruun Mathiassen med kompetencer, som anses relevante for Nordicals, fremgår det af meddelelsen.

"Specialiseret viden er påkrævet i det nuværende marked, hvor finansiering traditionelt set spiller en stor rolle i en god ejendomshandel. Derfor har Mark nogle gode kompetencer og erfaringer at trække på, som vi får glæde af," udtaler Bo Pinholt, indehaver hos Nordicals Horsens i pressemeddelelsen.

Home Erhverv henter ny mægler på Fyn

Colliers-kronprins abdicerer efter stærkt 2018: "Det er en ønskesituation for mig"

NREP hyrer to nye chefer fra egne rækker

Danbolig henter mægler hos Nordicals 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier