EjendomsWatch

Colliers-kronprins abdicerer efter stærkt 2018: "Det er en ønskesituation for mig"

Colliers ændrer ledelsen efter det bedste år i virksomhedens historie med en markedsandel på 30 pct. Hidtidig viceadm. direktør Jeppe Schønfeld rykker efter Christian Fladelands afgang tættere på kunderne og udtrykker stor glæde over sin nye rolle. Nu skal vi vokse i København, siger topchef Peter Winther til EjendomsWatch.

Jeppe Schønfeld, partner og viceadm. direktør for Colliers i Danmark. Sidstnævnte rolle forlader han 1. marts. | Foto: PR.

"Colliers er og bliver ubestridt markedsleder," skriver den danske erhvervsmægler i en pressemeddelelse efter afslutningen af det bedste år i virksomhedens historie, hvor Colliers var involveret i investeringstransaktioner for næsten 25 mia. kr., udlejede over 250.000 kvm og vurderede ejendomme til en samlet værdi af godt 275 mia. kr.

Det har medført en markedsandel på godt 30 pct. målt på transaktionsvolumen, lyder det.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier