EjendomsWatch

Tøjrigmand generationsskifter med hovedvægt på ejendomme

Klaus Helmersen, der tjente en formue med tøjmærket Carli Gry, fokuserer nu på ejendomsinvesteringer i forbindelse med et generationsskifte til sin søn.

Foto: Ritzau Scanpix/Brian Bergmann.

Den tidligere modemilliardær og investor Klaus Helmersen, der tabte det meste af sin formue under finanskrisen, har nu igangsat et generationsskifte i sit selskab, der skal overdrages til sønnen og fremadrettet har hovedfokus på ejendomsinvesteringer. Det skriver Børsen.

Den nu 76-årige Klaus Helmersen tjente sine første mange millioner med modetøjselskabet Carli Gry, og inden finanskrisen var han blandt landets rigeste mennesker med en anslået formue på godt 3 mia. kr. Finanskrisen slog dog bunden ud af kassen, og den bogførte egenkapital i hans selskab Helmersen Holding A/S er i dag 65 mio. kr., fremgår det.

Selskabet er nu ved at blive overdraget til søn og direktør, Peter Helmersen, der på vegne af Klaus Helmersen har afvist at udtale sig. Selv udtaler han til Børsen, at selskabet primært er centreret omkring investeringer i ejendomme i dag.

"Vi er startet på et generationsskifte, så vi i dag driver virksomhed sammen. Der er hovedvægt på ejendomme. Men ellers har vi ikke lyst til at sige noget om det."

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier