EjendomsWatch

Olav de Linde køber postejendom på auktion

Ejendomsselskabet Olav de Linde har ved at byde højest på en digital auktion erhvervet postejendommen i Ankersgade i Aarhus.

Foto: PR

Ejendomsselskabet Olav de Linde har købt ejendommen Ankersgade 12 i Aarhus af Postnord. Køberen har endnu ikke besluttet sig for, hvad ejendommen skal bruges til, men overvejer både at lave den om til boliger og erhverv kombineret med andre formål. 

"Beliggenhed ved godsbanen er helt oplagt til boliger. Vi kunne også udnytte de kvaliteter, der er i bygningen på anden vis. Det kan godt være, at udseendet trænger til et løft, men ingeniørmæssigt er den bygget rigtig stærkt, så der kunne laves alt fra flotte storrumskontorer, fitness, fodbold og dans, hvor der er brug for ekstra loftshøjde. Den kunne også være velegnet til skole eller galleri," oplyser Olav de Linde.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier