EjendomsWatch

Olav de Linde ansætter medarbejdere fra Deloitte og Salling Ejendomsadministration

Ejendomsselskabet Olav de Linde ansætter to nye medarbejdere med erfaring fra Deloitte og Salling Ejendomsadministration.

Mette Teglhus Snedker og Rasmus Sylvester Nørgreen Laursen er netop ansat hos Ejendomsselskabet Olav de Linde. | Foto: PR.

Ejendomsselskabet Olav de Linde har ansat Rasmus Sylvester Nørgreen Laursen og Mette Teglhus Snedker som henholdvis ny økonomichef og bygningskonstruktør.

Det oplyser Olav de Linde i en pressemeddelelse.

29-årige Rasmus Sylvester Nørgreen Laursen har været ansat i Deloitte Danmarks afdeling i Aarhus i de seneste ni år, hvor han har siddet som revisor i afdelingen for små og mellemstore virksomheder primært i ejendomsbranchen, fremgår det.

Rasmus Sylvester Nørgreen Laursen er ved årsskiftet tiltrådt som ny økonomichef i Olav de Linde. Han er uddannet cand.merc. fra Aarhus Universitet.

Mette Teglhus Snedker har 12 års tegnestueerfaring som bygningskonstruktør fra bl.a. Salling Ejendomsadministration og arkitektfirmaet Cebra.

Mette Teglhus Snedker er tiltrådt som ny bygningskonstruktur og projektleder på Olav de Lindes tegnestue i Aarhus, hvor hun skal projektere ejendomsselskabets nybyggeriet og beskæftige sig med moderniseringsprojekter af erhvervslejemål.

Olav de Linde hyrer to nye ansigter til Aarhus-afdelingen

Aarhus-matador vil bygge rekordhøjt ved havnen

Aarhus sætter gang i udvidelse af Aarhus Ø

Lokal ejendomsmatador misser central Aarhus-ejendom — tilbudspligt kom i vejen 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier