EjendomsWatch

Nye ejendomsvurderinger udskydes til 2020 – dataindsamlingen er i fuld gang

NYE VURDERINGER: Selvom nye ejendomsvurderinger udskydes et år, er indsamlingen af de data, som skal give en mere korrekt værdiansættelse af erhvervsejendomme i fuld gang hos Ejendomsforeningen Danmark, siger underdirektør. Han sætter også tal på, hvor stort et datagrundlag, man går efter.

Morten Marott Larsen, underdirektør i brancheorganisationen Ejendomsforeningen Danmark. | Foto: PR.

Ejendomsforeningen Danmark er godt tilfreds med fremdriften i sin igangværende dataindsamling til de nye ejendomsvurderinger. Det uanset, at vurderingerne først kommer til at træde i kraft et år senere end planlagt, sådan som EjendomsWatch omtalte tidligere onsdag.

Brancheorganisationen har indtil videre indsamlet information om knap 62 pct. af de i alt 5000 ejendomme, som man i første omgang skal skaffe data om til Skatteministeriet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Verdensomspændende hotelbrand finder vej til Odense

Som led i en samarbejdsaftale med en af verdens største hotelvirksomheder bliver Dolce by Wyndham-brandet lagt ned over Comwell H.C. Andersen Odense, der dermed følger i kølvandet på søsterhotellerne i København og Aarhus. Aftalen kan ifølge koncernchef lokke "endnu flere internationale turister til Odense og Fyn."

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier